Biografie

Biografie

Sasja Brasser is geboren op 25 oktober 1986 en is altijd al bezig geweest met theater en sinds dat hij 7 jaar oud was, was betrokken bij het Nederlands kinder Theater te Purmerend. Hier heeft hij 15 jaar op gezeten en in die tijd heeft Sasja een aardig theater c.v. opgebouwd, zoals het optreden bij Michael Jackson in amsterdam Arena . Hij heeft in de tussentijd ook eigen acts en goochelshows gemaakt.

 

Hij is doorgegaan in het theatervak, zowel voor als achter de schermen. Zo heeft hij zijn Studie afgerond bij Studio Bessels voor Allround grimeur en special effects Artist. Hij is de vaste grimeur voor het Talenten Theater in Hoorn en heeft ook bij de Fright Nights te Walibi Biddingehuize gewerkt.

 

Zijn creativiteit vind op verschillende manieren zijn weg, zo ontwerpt Sasja ook voor verschillende doeleinden, dit kan een logo zijn, een toneel attribuut of een decor voor een productie. Ook schrijft Sasja scripts en geeft hij ideeën voor grote shows zoals “De Grote Twinkelstars Sinterklaas show”.

 

Al meer dan 7 jaar lang werkt hij bij de buitenschoolse opvang van Stichting Kinderopvang Purmerend. Ook hier treed hij regelmatig op met zijn ballonnenact en goochelshow. Sasja heeft een pedagogische studie gedaan.

 

Sasja Brasser is een veelzijdig persoon.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met hem op.

Sasja Brasser© All Rights Reserved Kvk nr. : 58750193 BTW nr.: NL178176771B01 info@sasjabrasser.com